Petty.dk er en familieejet webshop, som til dagligt drives af Marianne Løwe Hansen fra Æbelholtgård. Marianne købte webshoppen i august 2015, og driver den videre i samme ånd som de tidligere ejere. Hos Petty.dk er vi dyrevenner, og i hjemmet bor der en hund, tre katte, en rødhalet grå jaco, en kanin, en masse høns og en enkelt hane.

Petty.dk ønsker at være konkurrencedygtige på både priser og kvalitet. Vi synes det er vigtigt at kunne tilbyde nogle produkter som vi selv kan stå inde for, og samtidig kan vi tilbyde en personlig og engageret service. Og hvis du synes vi mangler et produkt i vores sortiment, så hører vi gerne fra dig, og vi vil efterfølgende gøre alt hvad vi kan for at få det på lager.

Fordele ved at handle hos Petty.dk:

  • Konkurrencedygtige priser
  • God personlig service
  • Du handler med dyrevenner
  • Levering af lagervarer 1-2 hverdage

Som webshop tager vi vores ansvar alvorligt. Vi udvælger nøje de varer, som vi ved er gode og/eller sunde for dit kæledyr. Og skulle andet være tilfældet, så hører vi meget gerne fra dig, så vi kan tilpasse vores sortiment. Du kan således handle ind i god ro og mag.

Petty.dk har ingen fysisk butik, og sælger udelukkende over internettet. Dermed kan vi holde priserne nede, og fokusere fuldt på dig som kunde i vores webshop. I øjeblikket er vores sortiment koncentreret om artikler til hunde og katte, men vi tager meget gerne imod forespørgsler på dyreartikler til blandt andet gnavere, fugle og akvariefisk, da vi allerede nu har planer om at udvide sortimentet i fremtiden.

Velkommen til Petty.dk!