Hos Petty.dk tager vi datasikkerheden meget alvorligt, og derfor indsamles data udelukkende igennem sikrede forbindelser.

For at Petty.dk skal kunne fungere som webshop, kræves der indsamling af persondata af forskellig karakter. Der er fra myndighedernes side også krav om at visse persondata skal opbevares i bestemte perioder, for at salg kan dokumenteres i forbindelse med blandt andet regnskab.

På denne side kan du læse nærmere om virksomheden, hvilke personlige data vi indsamler og hvorfor, hvor længe dine data gemmes, hvilke rettigheder du har og hvilke foranstaltninger vi har truffet for at beskytte dataene bedst muligt.

1. Ejeroplysninger

Herunder finder du ejeroplysninger samt relevante kontaktoplysninger, såfremt du skulle have spørgsmål til cookie- og privatlivspolitiken.

Petty.dk ejes og drives af:

  • Æbelholtgård
  • Frederiksværksgade 168
  • 3400 Hillerød
  • CVR 37040169

Den dataansvarlige for Petty.dk er:

Marianne Løwe Hansen
info @ petty.dk

2. Hvilke personlige data indsamler vi, og hvorfor?

Da Petty.dk er en webshop, kræves der blandt andet indtastning af dine persondata ved oprettelse af en ordre. Derudover indsamler vi generelle data omkring trafikken til siden, så vi løbende kan analysere og forbedre brugeroplevelsen.

Af hensyn til regnskabet og myndighedskrav skal købsoplysninger opbevares i en bestemt periode, for at vi kan benytte det som dokumentation.

Herunder kan du læse nærmere om de forskellige data vi indsamler, samt formålet:

2.1. Website

For denne webshop er cHosting ApS (under Fionia IT ApS) hosting udbyder, og dermed også databehandler. Herunder omtales cHosting ApS som “hostingudbyder”.

Det betyder at persondata gemmes hos hostingudbyderen, hvor de opbevares under sikrede forhold.

2.2. Kommentarer/anmeldelser

Når en besøgende vælger at skrive en kommentar/anmeldelse på webstedet, indsamles de data som vises og udfyldes i formularen. Derudover indsamles den besøgendes IP-adresse samt browseroplysninger, for at kunne sikre webstedet mod spam. Hertil er hostingudbyderen databehandler.

2.3. Kontaktformulerer

Webstedet gør brug af en kontaktformular, hvori der kan indtastes navn og e-mail. Hertil er hostingudbyderen databehandler.

2.4. Ordreoplysninger

Ved handel på Petty.dk indsamles relevante kontakt- og adresseoplysninger, som er nødvendige for at kunne ekspedere din ordre. Hertil er hostingudbyderen databehandler.

Vi benytter Storebuddy.dk til overførsel af ordreoplysninger til Billy.dk, som er et regnskabsprogram. Hos Billy.dk opbevares fakturaer til 5. års sidste kalendermåned, jf. bogføringsloven. Der foreligger en databehandleraftale mellem den dataansvarlige hos Petty.dk og henholdsvis Storebuddy.dk samt Billy.dk.

For at kunne afsende din ordre genereres desuden et fragtmærkat ved Pakkelabels.dk, hvilket betyder at dine adresseoplysninger sendes til deres system. Der foreligger en databehandleraftale mellem den dataansvarlige hos Petty.dk og Pakkelabels.dk, hvori forholdet mellem parterne beskrives.

Derudover bistår Postnord og GLS som transportør, hvorved dine kontakt- og adresseoplysninger videregives til én af disse. Dette blandt andet for at kunne følge din ordre, samt dokumentere korrekt aflevering heraf.

2.5. Betalingsoplysninger

Vi benytter Quickpay (herefter omtalt som “betalingsudbyder”) som betalingsgateway. Det betyder at Quickpay håndterer alle betalingerne foretaget via Petty.dk. Som led i denne service er det nødvendigt at sende visse personoplysninger til betalingsudbyderen. Disse oplysninger omfatter IP-adresse, ordrenummer, navn og adresse, samt oplysninger om dit betalingskort. De afgivne oplysninger bruges udelukkende til at gennemføre og administrere betalingen for den givne ordre.

Der foreligger en databehandleraftale mellem den dataansvarlige hos Petty.dk og betalingsudbyderen, hvori denne forpligter sig til udelukkende at behandle data efter vores specifikke anvisning, og kun i det omfang det er nødvendigt for at betalingsudbyderen kan leve op til aftalen om håndtering af betalinger.

2.6. Cookies

På denne webshop anvendes cookies. En cookie er en lille fil, som gemmes på din computer og blandt andet gør det muligt at genkende dig. Herunder kan du læse mere om, hvilke cookies der anvendes på dette websted:

  • Google Analytics
    Bruges til at analysere hvordan hjemmesiden anvendes, samt indsamling af trafikdata. På dette websted medsendes din IP-adresse ikke, da denne anonymiseres.
    Du kan læse Googles privatlivspolitik for Analytics her:
    https://policies.google.com/privacy?hl=da
  • WooCommerce
    WooCommerce er det system, vi anvender til selve webshoppen. Systemet anvender cookies til at vise dig indkøbskurven og holde den opdateret under dit besøg på siden. Der gemmes ingen personoplysninger i disse cookies, men hver cookie indeholder en unik kode for hver kunde.

Slet eller kontroller dine cookies

Det er muligt enten at slette eller kontrollere de cookies, som du har liggende på din computer. Dette kan du finde en vejledning til her:

2.7. Indlejret indhold fra andre websteder

Der kan forekomme indlejret indhold på dette websted. Det kan eksempelvis være Facebook-sider, Facebook-opslag og YouTube-videoer. Indlejret indhold fungerer på samme måde som hvis du besøgte det respektive websted, hvilket betyder at de måske indsamler data om dig og anvender egne cookies for at kunne spore din eventuelle interaktion, såfremt du er logget ind på det givne websted.

3. Hvor længe gemmes dine data?

Dine data gemmes som udgangspunkt ikke længere end højst nødvendigt. Vi gemmer blandt andet dine data for at kunne genkende dig og yde en bedre service, men også for at kunne leve op til myndighedskrav. Deriblandt bogføringsloven.

Herunder kan du se hvor længe dine data gemmes:

  • Kommentarer/anmeldelser: Gemmes på ubestemt tid.
  • Kontaktformulardata: Gemmes i op til 6 måneder.
  • Google Analytics: Gemmes på ubestemt tid, dog uden IP-adresse eller andre personhenførbare oplysninger.
  • Købsoplysninger: Gemmes som udgangspunkt 3 år til udløbet af et kalenderår.
  • Regnskabsmateriale: Gemmes i 5 år til udgangen af et regnskabsår, jf. bogføringslovens krav.

4. Dine rettigheder – slet/se dine data

Du kan til hver en tid få slettet eller se de data, som vi har registreret om dig. Du skal blot rette henvendelse til den dataansvarlige, hvorefter du modtager en e-mail med nærmere information indenfor rimelig tid.

Anmoder du om at få slettet dine data, imødekommes anmodningen indenfor rimelig tid. Regnskabsmateriale vil dog blive opbevaret i 5 år til udgangen af et regnskabsår, jf. bogføringslovens krav.

Du kan kontakte den dataansvarlige her:

Marianne Løwe Hansen
info@petty.dk

5. Retten til at klage

Ønsker du at klage over behandlingen af dine personoplysninger på dette websted, kan klagen rettes direkte til:

Datatilsynet
Borgergade 28, 5.
1300 København K
dt@datatilsynet.dk
+45 33 19 32 00

Du kan selvfølgelig også sende din klage direkte til Petty.dk, hvilket normalt er både hurtigere og nemmere. Klagen kan sendes direkte på info@petty.dk.

6. Beskyttelse af dine data og procedurer

Dine data opbevares forsvarligt hos hostingudbyderen og samarbejdspartnere, hvor sikkerheden tages meget alvorligt. Der foreligger en databehandleraftale mellem webstedets dataansvarlige og relevante databehandlere, hvori sikringen af data og procedurer i forbindelse med databrud er beskrevet i detaljer.

Hos Petty.dk er persondata sikret bag logins, hvortil der stilles strenge krav til blandt andet adgangskodens sikkerhedsniveau. Det er udelukkende webshoppens dataansvarlige samt en enkelt teknisk medarbejder, der har adgang til disse data.

Skulle der ske et sikkerhedsbrud, indrapporteres dette til de relevante myndigheder samtidig med at eventuelt involverede brugere også kontaktes. Bruddet vil hurtigst muligt søges standset, så de berørte persondata sikres.

Personoplysninger videregives eller sælges aldrig til 3. part, uden dit skriftlige samtykke. I tilfælde af lovkrav eller en retskendelse, kan oplysningerne dog videregives.